Årets Värmdöbo 2019

May 14, 2019

Jag vann årets Värmdöbo!! 🎉🏆🙋‍♂️

 

Det känns ju fantastiskt roligt men framför allt så speglar det er kärlek för djuren och naturen. Jag vill tacka alla er som stödjer mig för att hjälpa skadade vilda djur och djurungar. Ett varmt tack för ert engagemang och för alla röster, tillsammans gör vi skillnad och ger de vilda djuren en röst!

 

Här kommer ett utdrag från Nacka Värmdö Posten idag 2019-05-14. "Enligt Martin Andersson, kommunens projektledare för tävlingen, röstade närmare 5 000 personer på sin favorit och segermarginalen för Anders Fredblad var klar. 
– Vi har aldrig fått så många röster tidigare. Tvåan och trean i tävlingen hade vunnit ett annat år, men ändå blev det en klar seger. Anders Fredblad är den person som fått flest röster någonsin. Rekordår!"

 

Läs hela artikeln på 👇
www.nvp.se/Var…/Varmdo/viltvardare-vald-till-arets-varmdobo/

 

Intervju i Skärgårdsradion 👇

https://soundcloud.com/skarg…/arets-varmdobo-anders-fredblad

 

Allt gott!
Anders Fredblad
Grönskans Viltrehabilitering

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fler Blogginlägg

Vårt Värmdö 2019

July 12, 2019

1/32
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Instagram Social Ikon