Barnprogram i Grönskan

January 17, 2019

Nu kan ni bänka småbarnen framför tv:n, paddan eller datorn. Det har tidigare varit filminspelning här i Grönskan och idag går första avsnittet av Djurverket på SVT. Djurverket är ett barnprogram som på ett pedagogiskt och roligt sätt lär barnen om bland annat vilda djur.
Samtliga avsnitt finns att se på Play och jag har givetvis valt ut avsnitt 14 när Yankho besöker Grönskans Viltrehabilitering. I detta avsnitt fick Catarina på NVR berätta om ekorrarna medans jag själv höll mig i bakgrunden 😀

 

Se Djurverket här (Avsnitt 14 - Ekorrar)
 

Allt gott!
/Anders Fredblad

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fler Blogginlägg

Vårt Värmdö 2019

July 12, 2019

1/32
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Instagram Social Ikon