Duvungen har blivit sparkad på

October 20, 2018

Det är knappt man tror det är sant men det finns tydligen folk för allt. Den här lilla duvungen har blivit sparkad på, fram och tillbaka av vuxna individer på Fittjas tunnelbanestation. Även en kvinna var med och sparkade på den. Lyckligtvis var det en en djurvän som såg incidenten, tog duvan, stoppade den under jackan samtidigt började en i gruppen slita henne i kläderna. Djurhjälten kom iväg med duvan och ringde sedan Grönskans Viltrehabilitering för att få hjälp.
Duvungen har kommit fram till oss och är rejält trött och medtagen efter misshandeln. Den lilla ungen blir nu väl omhändertagen här i Grönskan. Nu återstår att kontakta SL för att se om dessa vidriga djurplågare fastnat på övervakningskameran. Polisen kommer gå igenom filmen från övervakningskameran för att se om de kan identifiera djurplågarna.

 

Hjälp oss att hjälpa djuren
Swisha till 0737392443
www.gvr-varmdo.com

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fler Blogginlägg

Vårt Värmdö 2019

July 12, 2019

1/32
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Instagram Social Ikon