Sparvuggla

October 17, 2018

För några dagar sedan inkom den här lilla Sparvugglan till Grönskan. Ordentligt uttorkad och med hjärnskakning. Idag mår ugglan betydligt bättre, den knäpper med näbben för att skrämmas och när tillfälle ges sätter den gärna klorna i min hand, Aj aj! 😣 Sparvugglan som inte är mer än 16-18 cm i storlek (ungefär som en Stare) kommer att frisläppas inom kort på samma plats den var upphittad på. 🌲🦉🌲

Fotografierna är tagna av vår volontär Gunnel Bratt som även finns på en av bilderna. 😊

Tack vare donationer från er djurvänner kan vi driva verksamheten framåt och utvecklas vidare. Din gåva går oavkortat till arbetet med att rehabilitera skadade vilda djur och djurungar. Tack till er! 🙋‍♂️
Swish 0737392443

Grönskans Viltrehabilitering
Hemsida: gvr-varmdo.com

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fler Blogginlägg

Vårt Värmdö 2019

July 12, 2019

1/32
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Instagram Social Ikon