Exalterad inför middagen

October 9, 2018

Mitt i stadsrushen på perrongen i Gullmarsplan kämpade den här lilla duvungen för att överleva. Duvungen fladdrade runt som en vante mellan alla fötter i den obarmhärtiga stadspulsen. Alla är dock inte lika stressade och en person valde att plocka upp den lilla duvan för att sedan lämna in den här i Grönskan. Duvan var väldigt avmagrad när den kom men har nu varit här en vecka och är rund och fin. Nu är det dags för matning och som ni ser är den ganska exalterad inför middagen 😊

Stöd gärna vår verksamhet. Ditt bidrag går oavkortat till djurens omvårdnad och tillfrisknade. Swish 0737392443

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fler Blogginlägg

Vårt Värmdö 2019

July 12, 2019

1/32
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Instagram Social Ikon