April 27, 2019

Den lilla avmagrade uggleungen blir större och större. När den kom till Grönskan var den nära att dö av förstoppning, upphittarna hade tyvärr googlat på nätet och delvis givit den fel föda. Idag är den dock vid god hälsa och tränar på att manövrera i den mindre...

April 24, 2019

Återigen, ett mycket generöst Värmdöföretag som hjälper oss med el-installationer. Pappas el AB på Värmdö erbjöd sin hjälp och redan dagen efter var arbetet i full gång. 
Nya eldragningar, kontakter, lampor och även installationer för övervakningskameror. En kam...

April 19, 2019

Nu är det mer än ett år sedan jag startade Grönskans Viltrehabilitering. Verksamheten har utvecklats på många olika plan men den allra största utvecklingen har nog skett inom mig själv. 
Med väldigt många inkomna patienter och mängder med telefonsamtal så h...

April 15, 2019

För att bygga den stora flygträningsburen och anläggningen för ekorrarna kontaktade vi flera byggföretag. 
Vi tog in många offerter och samtliga var överdrivna. Vi gav dock inte upp utan fick tillslut tips om Ingaröstrand Bygg AB. De inkom med en seriös och bra...

April 7, 2019

Förtvivlat sprang den här lilla ekorrungen runt bland folk, den försökte upprepade gånger klättra upp på olika människor. 
Ekorrungar gör just på detta sätt när de har blivit föräldralösa. 
En person som ekorrungen klättrade upp på ringde oss direkt. Ekorrungen...

April 7, 2019

Igår förberedde vi inför byggnationen av den nya flygvoljären och ekorranläggningen. Arbetet startar upp på onsdag. 😁 Vi har samtidigt städat ur samtliga voljärer, krattat och satt upp nytt granris. Vi avslutade med korvgrillning 🌭 och kaffe. ☕

V...

April 5, 2019

Nu har vi tre ekorrungar som nappas upp här i Grönskan. Detta är den minsta av ungarna och den har inte öppnat ögonen ännu. Den är avmagrad men har blivit starkare, nu suger den riktigt bra när den äter. 
Den hundbitna igelkotten frisläpptes ikväll fullt återstä...

April 2, 2019

Jag har nu blivit nominerad till Årets Värmdöbo 2019. 🎉 Med motiveringen: Djurvän och kraften bakom Grönskans Viltrehabilitering på Ingarö. Räddar och rehabiliterar djur helt ideellt.

Om jag skulle vinna går prispengarna självklart till arbetet med alla djuren....

Please reload

Fler Blogginlägg

Vårt Värmdö 2019

July 12, 2019

1/10
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Instagram Social Ikon